NOTICIES - BASKET ESPLUGUES

Vaya al Contenido
NOTICIES
Canvi de nom i logo del club

De la mà de la nova direcció, comencem una nova fase en el club. D'aquesta manera, ens és grat presentar-vos la nostra nova identitat corporativa. Un logo que recull també el nou nom, perquè passem a dir-nos: BASKET ESPLUGUES. El símbol d'un club que busca la màxima competitivitat i l'excel·lència, i que vol transmetre la gran modernització que està realitzant amb l'arribada de grans entrenadors, directius i brillants jugadors i jugadores.23 de juny de 2022
ÈXIT de participació dels nostres campus d'estiu!!! D'una banda, ESPLUBASQUET (Campus Casal) ha superat ja el rècord d'inscripcions de totes les edicions anteriors. I, per un altre, TECNIBAQUET (Campus Tecnificació) va camí d'esgotar les places existents en la seva 1a Edició. Nous reptes i límits per al nostre nou projecte esportiu!!! Per a més informació, podeu consultar en la nostra web. SOM EQUIP, SOM ESPLUGUES!

26 de maig de 2022
Bajas Temporada 2021-2022 / Altas 2022-2023

Si algún jugador o jugadora quisiese solicitar la baja del club, les informamos que podrán recogerlas en las oficinas del club el día 30 de junio de 2022, de 18 a 20 h. Todas las bajas se entregarán ese día.

Por otro lado, todos aquellos jugadores y jugadoras que se incorporen al club deberán de facilitarnos dicha baja de sus clubs actuales con la mayor brevedad.
Recordamos que todos los trámites para gestionar las fichas de la Temporada 22-23 se harán desde la web del club.

25 de maig de 2022
Nou coordinador de equips femenins

S'incorpora al CB Nou Esplugues, David Oliver, com a coordinador dels equips femenins per a la Temporada 22-23. David ha estat coordinador de l'àrea femenina del QBasket durant els últims 6 anys i té una llarga experiència com a entrenador. El seu objectiu serà el d'ampliar i potenciar els equips d'aquest àrea, des de la categoria infantil. Benvingut, David!!!10 de maig de 2022
Nova incorporació com a coordinador del equips masculins

S'incorpora al CB Nou Esplugues, Xavi Ardanuy, com a coordinador dels equips masculins per a la Temporada 22-23. Xavi ha estat coordinador del CB Coll i té una llarga trajectòria com a entrenador en diversos clubs. El seu objectiu serà potenciar tots els nostres equips des d'infantil d'ara endavant. Benvingut, Xavi!!!3 de maig de 2022
Nova incorporació com a Director de Tecnificació

Ens és grat informar-vos de la incorporació de Robert Granja com a Director de Tecnificació del CB Nou Esplugues. Robert té una llarga trajectòria professional en aquesta especialitat i és el fundador de Barcelona Pro Basketball. Profund coneixedor de la tecnologia balcànica, ha estat formador d'importants jugadors i jugadores durant els últims 12 anys. La seva responsabilitat serà planificar i millorar el nivell tècnic del club. Benvingut, Robert!!!2 de maig de 2022
Agradecimiento general del club

Des del Club Bàsquet Nou Esplugues, volem agrair el vostre ruport a tots/es les persones i entitats que heu estat al nostre costat en aquests moments tan durs.
Moltissimes gràcies de tot cor.

Desde el Club Bàsquet Nou Esplugues, queremos agradacer vuestro apoyo a todos/as las personas y entidades que habéis estado a nuestro lado en estos momentos tan duros.
MuchÍsimas gracias de todo corazón.

5 de abril de 2022
Fallecimiento de Aleix Cantero

Lamentamos informar del fallecimiento de nuestro coordinador, entrenador y amigo, Aleix Cantero, que falleció ayer, 28 de marzo, a la edad de 26 años, a causa de un accidente de tráfico. Aleix también fue jugador del club y era una persona muy querida entre nosotros. Todo nuestro apoyo a su familia, con la que compartimos el dolor por su pérdida. Aleix siempre estará en el corazón del CB Nou Esplugues y en nuestro recuerdo. T’estimem Aleix!!! DEP.


29 de març de 2022
Es posposa hasta 2022 el Torneig Internacional de Bàsquet Cadet "Ciutat d'Esplugues"

Des del CB Nou Esplugues us informem que, de comú acord amb l'Ajuntament d'Esplugues, hem decidit posposar la 22a Edició del Torneig Internacional de Basket Cadet "Ciutat d'Esplugues" a conseqüència de l'evolució de la pandèmia. Entre març i maig de 2022 valorarem la possibilitat de tornar a organitzar-ho, comptant amb els mateixos equips convidats. Us desitgem unes Bones Festes !!!23 de desembre de 2021
Torna el Torneig Internacional de Bàsquet Cadet "Ciutat d'Esplugues"

Ens és grat informar-vos que el CB Nou Esplugues organitzarà la 22 Edició del Torneig Internacional de Bàsquet Cadet "Ciutat d'Esplugues" els dies 2, 3, 4 i 5 de gener de 2022, gràcies al suport de l’Ajuntament d’Esplugues de LLobregat. El nostre cadet A, dirigit per Dani Carrillo, competirà en el mateix amb alguns millors equips nacionals i internacionals de la categoria.

En breu us informarem dels equips participants i els horaris.

No t'ho perdis!!!22 de novembre de 2021
Inici de la Pretemporada del CB Nou Esplugues

En el CB Nou Esplugues ens anem de vacances i també cessem temporalment la nostra activitat en les xarxes socials. Tornarem el 23 d'agost per a iniciar la pretemporada en el pavelló de Les Moreres.

Recordem als jugadors nous que poden trobar les dades del nostre proveïdor d'equipaments en l'apartat “Insripcions T21-22” d'aquesta web.

La temporada pròxima el club comença una nova fase en la qual la nostra ambició esportiva farà un gran salt, sempre de la mà dels valors que promovem. Estem modernitzant el CB Nou Esplugues per a aconseguir els importants objectius que ens hem marcat per als pròxims anys.

Per a qualsevol urgència, poden enviar un mail des dels diversos mail de l'apartat “Contacte” de la web.

Us desitgem unes Bones Vacances!23 de juliol de 2021
Inscripcions jugadors Temporada 2021-2022

Amb la finalitat d'agilitar els processos d'inscripció, el CB Nou Esplugues ha creat una pàgina dins d'aquesta web sota el nom, Inscripcions T21-22, en el qual els jugadors podran trobar tota la informació per a poder donar-se d'alta per a la pròxima temporada.

Una vegada dins de la pàgina, el jugador o jugadora podrà veure tots els documents necessaris per a realitzar aquest tràmit i també trobarà un link que li conduirà a la plataforma de gestió de club on poder enviar-los.

El procés d'inscripcions finalitza el 30 de juliol de 2021.

Per a qualsevol dubte, també podeu enviar els vostres dubtes al mail:


14 de juliol de 2021
Altas/Bajas Temporada 2020-2021

Si algún jugador o jugadora quisiese solicitar la baja del club, les informamos que podrán recogerlas en las oficinas del club el día 1 de julio de 2021, de 17 a 19 h.

Por otro lado, todos aquellos jugadores y jugadoras que se incorporen al club deberán de facilitarnos dicha baja de sus clubs actuales con la mayor brevedad.

10 de junio de 2021
Nueva edición del Esplubàsquet 2021

Del 28 de junio al 16 de julio, en el CB Nou Esplugues organizamos una nueva edición del campus de verano: “ESPLUBÀSQUET”.

Dirigido a chicos y chicas, de 5 a 18 años, el campus combina tecnificaciones de baloncesto con actividades lúdicas como piscina, juegos…

Hay descuentos de hasta un 15% y se regala una equipación con la inscripción.

La fecha límite para realizar las inscripciones es el 22 de junio.

Los interesados pueden consultar toda la información e inscribirse desde la correspondiente pagina de la web del club.

26 de mayo de 2021
Proves d'accés al CB Nou Esplugues

El CB Nou Esplugues té previst realitzar les proves d'accés per a la preparació de les plantilles de la Temporada 2021-2022, una vegada finalitzades les competicions de la Temporada actual.

No obstant això, aquells interessats a venir a provar, han de posar-se en contacte amb el Director Tècnic del Club en el mail direcciotecnica@cbcnesplugues.com - Luis Blanco

3 de mayo de 2021

Regreso al contenido